Aalsmeer

A0Media biedt verschillende opties om te adverteren in de gemeente Aalsmeer . Bereik alle 31324 inwoners van Aalsmeer door middel van A0 Borden, Billboards en Abri’s. Door ons uitgebreide netwerk en expertise kunt u voordelig buitenreclame inkopen in Aalsmeer . Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u direct een offerte aanvragen. Bel ons op 020-7150545 voor meer informatie.

Wij bieden u voordelige buitenreclame aan in Aalsmeer . Daarnaast kunt u bij ons adverteren in Calslagen, Kudelstaart, Oosteinde en Vrouwentroost. Zo heeft u een contactpersoon voor uw hele regio.

Aangeboden media

A0 Borden in Aalsmeer

A0-displays zijn er in diverse soorten: 2-signs, 3-signs, driehoeksborden en A0-frames. A0-Displays zijn op strategische en drukbezochte locaties geplaatst.

Billboards in Aalsmeer

Het allergrootst mogelijke formaat om op te adverteren is een billboard. Door het immense formaat is iedere advertentie goed zichtbaar voor alle weggebruikers.

Abri's in Aalsmeer

Abri is het meest gangbare advertentieformaat in de buitenreclame-branche. Overal op straat zie je deze vorm van adverteren terugkomen.

Tarieven

Tarieven om te adverteren in Aalsmeer*

Minimale aantal borden: 25

Tarief per week inclusief drukwerk: € 1110,75

Aantal vlakken: 50


* De bovengenoemde tarieven zijn vanaf prijzen.

Tarieven Billboards in Aalsmeer

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 2 weken

Tarieven Abri's in Aalsmeer

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 1 week

offerte

Vraag om een offerte

  • Hidden
  • U kunt ook bellen naar 020-715 0545
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.