Amersfoort

A0Media biedt verschillende opties om te adverteren in de gemeente Amersfoort. Bereik alle 154712 inwoners van Amersfoort door middel van A0 Borden, Billboards en Abri’s. Door ons uitgebreide netwerk en expertise kunt u voordelig buitenreclame inkopen in Amersfoort. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u direct een offerte aanvragen. Bel ons op 020-7150545 voor meer informatie.

Wij bieden u voordelige buitenreclame aan in Amersfoort. Daarnaast kunt u bij ons adverteren in Hoogland, Hooglanderveen, Buurtsdijk, Stoutenburg Noord en Zeldert. Zo heeft u een contactpersoon voor uw hele regio.

Aangeboden media

A0 Borden in Amersfoort

A0-displays zijn er in diverse soorten: 2-signs, 3-signs, driehoeksborden en A0-frames. A0-Displays zijn op strategische en drukbezochte locaties geplaatst.

Billboards in Amersfoort

Het allergrootst mogelijke formaat om op te adverteren is een billboard. Door het immense formaat is iedere advertentie goed zichtbaar voor alle weggebruikers.

Abri's in Amersfoort

Abri is het meest gangbare advertentieformaat in de buitenreclame-branche. Overal op straat zie je deze vorm van adverteren terugkomen.

Tarieven

Tarieven om te adverteren in Amersfoort*

Minimale aantal borden: 25

Tarief per week inclusief drukwerk: € 1149,25

Aantal vlakken: 50


* De bovengenoemde tarieven zijn vanaf prijzen.

Tarieven Billboards in Amersfoort

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 2 weken

Tarieven Abri's in Amersfoort

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 1 week

In de omgeving

Musea in Amersfoort

Museum Flehite
Cavaleriemuseum
Mondriaanhuis

Bioscopen in Amersfoort

Pathe Amersfoort
Vue Amersfoort

Hogescholen en universiteiten in Amersfoort

Hogeschool Utrecht

offerte

Vraag om een offerte