De Ronde Venen

A0Media biedt verschillende opties om te adverteren in de gemeente De Ronde Venen. Bereik alle 42639 inwoners van De Ronde Venen door middel van A0 Borden, Billboards en Abri’s. Door ons uitgebreide netwerk en expertise kunt u voordelig buitenreclame inkopen in De Ronde Venen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u direct een offerte aanvragen. Bel ons op 020-7150545 voor meer informatie.

Wij bieden u voordelige buitenreclame aan in De Ronde Venen. Daarnaast kunt u bij ons adverteren in Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis. Zo heeft u een contactpersoon voor uw hele regio.

Aangeboden media

A0 Borden in De Ronde Venen

A0-displays zijn er in diverse soorten: 2-signs, 3-signs, driehoeksborden en A0-frames. A0-Displays zijn op strategische en drukbezochte locaties geplaatst.

Billboards in De Ronde Venen

Het allergrootst mogelijke formaat om op te adverteren is een billboard. Door het immense formaat is iedere advertentie goed zichtbaar voor alle weggebruikers.

Abri's in De Ronde Venen

Abri is het meest gangbare advertentieformaat in de buitenreclame-branche. Overal op straat zie je deze vorm van adverteren terugkomen.

Tarieven

Tarieven om te adverteren in De Ronde Venen*

Minimale aantal borden: 20

Tarief per week inclusief drukwerk: € 879,40

Aantal vlakken: 40


* De bovengenoemde tarieven zijn vanaf prijzen.

Tarieven Billboards in De Ronde Venen

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 2 weken

Tarieven Abri's in De Ronde Venen

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 1 week

offerte

Vraag om een offerte