Houten

A0Media biedt verschillende opties om te adverteren in de gemeente Houten. Bereik alle 48812 inwoners van Houten door middel van A0 Borden, Billboards en Abri’s. Door ons uitgebreide netwerk en expertise kunt u voordelig buitenreclame inkopen in Houten. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u direct een offerte aanvragen. Bel ons op 020-7150545 voor meer informatie.

Wij bieden u voordelige buitenreclame aan in Houten. Daarnaast kunt u bij ons adverteren in t Goy, Schalkwijk, Tull en t Waal. Zo heeft u een contactpersoon voor uw hele regio.

Aangeboden media

A0 Borden in Houten

A0-displays zijn er in diverse soorten: 2-signs, 3-signs, driehoeksborden en A0-frames. A0-Displays zijn op strategische en drukbezochte locaties geplaatst.

Billboards in Houten

Het allergrootst mogelijke formaat om op te adverteren is een billboard. Door het immense formaat is iedere advertentie goed zichtbaar voor alle weggebruikers.

Abri's in Houten

Abri is het meest gangbare advertentieformaat in de buitenreclame-branche. Overal op straat zie je deze vorm van adverteren terugkomen.

Tarieven

Tarieven om te adverteren in Houten*

Minimale aantal borden: 10

Tarief per week inclusief drukwerk: € 355,80

Aantal vlakken: 20


* De bovengenoemde tarieven zijn vanaf prijzen.

Tarieven Billboards in Houten

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 2 weken

Tarieven Abri's in Houten

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 1 week

offerte

Vraag om een offerte