Landsmeer

A0Media biedt verschillende opties om te adverteren in de gemeente Landsmeer. Bereik alle 11352 inwoners van Landsmeer door middel van A0 Borden, Billboards en Abri’s. Door ons uitgebreide netwerk en expertise kunt u voordelig buitenreclame inkopen in Landsmeer. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u direct een offerte aanvragen. Bel ons op 020-7150545 voor meer informatie.

Wij bieden u voordelige buitenreclame aan in Landsmeer. Daarnaast kunt u bij ons adverteren in Den Ilp , Purmerland , Plan Centrum Noord en Plan Centrum Zuid. Zo heeft u een contactpersoon voor uw hele regio.

Aangeboden media

A0 Borden in Landsmeer

A0-displays zijn er in diverse soorten: 2-signs, 3-signs, driehoeksborden en A0-frames. A0-Displays zijn op strategische en drukbezochte locaties geplaatst.

Billboards in Landsmeer

Het allergrootst mogelijke formaat om op te adverteren is een billboard. Door het immense formaat is iedere advertentie goed zichtbaar voor alle weggebruikers.

Abri's in Landsmeer

Abri is het meest gangbare advertentieformaat in de buitenreclame-branche. Overal op straat zie je deze vorm van adverteren terugkomen.

Tarieven

Tarieven om te adverteren in Landsmeer*

Minimale aantal borden: 10

Tarief per week inclusief drukwerk: € 303,90

Aantal vlakken: 30


* De bovengenoemde tarieven zijn vanaf prijzen.

Tarieven Billboards in Landsmeer

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 2 weken

Tarieven Abri's in Landsmeer

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 1 week

offerte

Vraag om een offerte

  • Hidden
  • U kunt ook bellen naar 020-715 0545
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.