Lopik

A0Media biedt verschillende opties om te adverteren in de gemeente Lopik. Bereik alle 14290 inwoners van Lopik door middel van A0 Borden, Billboards en Abri’s. Door ons uitgebreide netwerk en expertise kunt u voordelig buitenreclame inkopen in Lopik. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u direct een offerte aanvragen. Bel ons op 020-7150545 voor meer informatie.

Wij bieden u voordelige buitenreclame aan in Lopik. Daarnaast kunt u bij ons adverteren in Benschop , Cabauw , Jaarsveld , Lopikerkapel, Polsbroek, Polsbroekerdam, Uitweg en Willige Langerak. Zo heeft u een contactpersoon voor uw hele regio.

Aangeboden media

A0 Borden in Lopik

A0-displays zijn er in diverse soorten: 2-signs, 3-signs, driehoeksborden en A0-frames. A0-Displays zijn op strategische en drukbezochte locaties geplaatst.

Billboards in Lopik

Het allergrootst mogelijke formaat om op te adverteren is een billboard. Door het immense formaat is iedere advertentie goed zichtbaar voor alle weggebruikers.

Abri's in Lopik

Abri is het meest gangbare advertentieformaat in de buitenreclame-branche. Overal op straat zie je deze vorm van adverteren terugkomen.

Tarieven

Tarieven om te adverteren in Lopik*

Minimale aantal borden: 10

Tarief per week inclusief drukwerk: € 292,00

Aantal vlakken: 30


* De bovengenoemde tarieven zijn vanaf prijzen.

Tarieven Billboards in Lopik

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 2 weken

Tarieven Abri's in Lopik

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 1 week

offerte

Vraag om een offerte