Montfoort

A0Media biedt verschillende opties om te adverteren in de gemeente Montfoort. Bereik alle 13853 inwoners van Montfoort door middel van A0 Borden, Billboards en Abri’s. Door ons uitgebreide netwerk en expertise kunt u voordelig buitenreclame inkopen in Montfoort. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u direct een offerte aanvragen. Bel ons op 020-7150545 voor meer informatie.

Wij bieden u voordelige buitenreclame aan in Montfoort. Daarnaast kunt u bij ons adverteren in Achthoeven-West , Achthoven-Oost , Blokland , Cattenbroek, Knollemanshoek, Linschoten, Mastwijk en Willeskop. Zo heeft u een contactpersoon voor uw hele regio.

Aangeboden media

A0 Borden in Montfoort

A0-displays zijn er in diverse soorten: 2-signs, 3-signs, driehoeksborden en A0-frames. A0-Displays zijn op strategische en drukbezochte locaties geplaatst.

Billboards in Montfoort

Het allergrootst mogelijke formaat om op te adverteren is een billboard. Door het immense formaat is iedere advertentie goed zichtbaar voor alle weggebruikers.

Abri's in Montfoort

Abri is het meest gangbare advertentieformaat in de buitenreclame-branche. Overal op straat zie je deze vorm van adverteren terugkomen.

Tarieven

Tarieven om te adverteren in Montfoort*

Minimale aantal borden: 10

Tarief per week inclusief drukwerk: € 301,65

Aantal vlakken: 30


* De bovengenoemde tarieven zijn vanaf prijzen.

Tarieven Billboards in Montfoort

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 2 weken

Tarieven Abri's in Montfoort

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 1 week

offerte

Vraag om een offerte