Oostzaan

A0Media biedt verschillende opties om te adverteren in de gemeente Oostzaan. Bereik alle 9691 inwoners van Oostzaan door middel van A0 Borden, Billboards en Abri’s. Door ons uitgebreide netwerk en expertise kunt u voordelig buitenreclame inkopen in Oostzaan. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u direct een offerte aanvragen. Bel ons op 020-7150545 voor meer informatie.

Wij bieden u voordelige buitenreclame aan in Oostzaan. Daarnaast kunt u bij ons adverteren in Achterdichting, De Haal, De Heul, Kerkbuurt, Noordeinde en Zuideinde. Zo heeft u een contactpersoon voor uw hele regio.

Aangeboden media

A0 Borden in Oostzaan

A0-displays zijn er in diverse soorten: 2-signs, 3-signs, driehoeksborden en A0-frames. A0-Displays zijn op strategische en drukbezochte locaties geplaatst.

Billboards in Oostzaan

Het allergrootst mogelijke formaat om op te adverteren is een billboard. Door het immense formaat is iedere advertentie goed zichtbaar voor alle weggebruikers.

Abri's in Oostzaan

Abri is het meest gangbare advertentieformaat in de buitenreclame-branche. Overal op straat zie je deze vorm van adverteren terugkomen.

Tarieven

Tarieven om te adverteren in Oostzaan*

Minimale aantal borden: 12

Tarief per week inclusief drukwerk: € 658,20

Aantal vlakken: 24


* De bovengenoemde tarieven zijn vanaf prijzen.

Tarieven Billboards in Oostzaan

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 2 weken

Tarieven Abri's in Oostzaan

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 1 week

offerte

Vraag om een offerte

  • Hidden
  • U kunt ook bellen naar 020-715 0545
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.