Oudewater

A0Media biedt verschillende opties om te adverteren in de gemeente Oudewater. Bereik alle 10144 inwoners van Oudewater door middel van A0 Borden, Billboards en Abri’s. Door ons uitgebreide netwerk en expertise kunt u voordelig buitenreclame inkopen in Oudewater. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u direct een offerte aanvragen. Bel ons op 020-7150545 voor meer informatie.

Wij bieden u voordelige buitenreclame aan in Oudewater. Daarnaast kunt u bij ons adverteren in Snelrewaard, Hekendorp, Papekop, Diemerbroek, Goejanverwelle, Hoenkoop, Lange Linschoten, Ruigeweide, Tappersheul, Vliet en Willeskop. Zo heeft u een contactpersoon voor uw hele regio.

Aangeboden media

A0 Borden in Oudewater

A0-displays zijn er in diverse soorten: 2-signs, 3-signs, driehoeksborden en A0-frames. A0-Displays zijn op strategische en drukbezochte locaties geplaatst.

Billboards in Oudewater

Het allergrootst mogelijke formaat om op te adverteren is een billboard. Door het immense formaat is iedere advertentie goed zichtbaar voor alle weggebruikers.

Abri's in Oudewater

Abri is het meest gangbare advertentieformaat in de buitenreclame-branche. Overal op straat zie je deze vorm van adverteren terugkomen.

Tarieven

Tarieven om te adverteren in Oudewater*

Minimale aantal borden: 10

Tarief per week inclusief drukwerk: € 600,10

Aantal vlakken: 20


* De bovengenoemde tarieven zijn vanaf prijzen.

Tarieven Billboards in Oudewater

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 2 weken

Tarieven Abri's in Oudewater

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 1 week

offerte

Vraag om een offerte