Renswoude

A0Media biedt verschillende opties om te adverteren in de gemeente Renswoude. Bereik alle 5136 inwoners van Renswoude door middel van A0 Borden, Billboards en Abri’s. Door ons uitgebreide netwerk en expertise kunt u voordelig buitenreclame inkopen in Renswoude. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u direct een offerte aanvragen. Bel ons op 020-7150545 voor meer informatie.

Wij bieden u voordelige buitenreclame aan in Renswoude. Daarnaast kunt u bij ons adverteren in Emminkhuizen , De Groep , Renswoude en Rendwoude-Dorp. Zo heeft u een contactpersoon voor uw hele regio.

Aangeboden media

A0 Borden in Renswoude

A0-displays zijn er in diverse soorten: 2-signs, 3-signs, driehoeksborden en A0-frames. A0-Displays zijn op strategische en drukbezochte locaties geplaatst.

Billboards in Renswoude

Het allergrootst mogelijke formaat om op te adverteren is een billboard. Door het immense formaat is iedere advertentie goed zichtbaar voor alle weggebruikers.

Abri's in Renswoude

Abri is het meest gangbare advertentieformaat in de buitenreclame-branche. Overal op straat zie je deze vorm van adverteren terugkomen.

Tarieven

Tarieven om te adverteren in Renswoude*

Minimale aantal borden: 10

Tarief per week inclusief drukwerk: € 282,45

Aantal vlakken: 30


* De bovengenoemde tarieven zijn vanaf prijzen.

Tarieven Billboards in Renswoude

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 2 weken

Tarieven Abri's in Renswoude

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 1 week

offerte

Vraag om een offerte