Sittard-Geleen

A0Media biedt verschillende opties om te adverteren in de gemeente Sittard-Geleen. Bereik alle 93204 inwoners van Sittard-Geleen door middel van A0 Borden, Billboards en Abri’s. Door ons uitgebreide netwerk en expertise kunt u voordelig buitenreclame inkopen in Sittard-Geleen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u direct een offerte aanvragen. Bel ons op 020-7150545 voor meer informatie.

Wij bieden u voordelige buitenreclame aan in Sittard-Geleen. Daarnaast kunt u bij ons adverteren in Sittard, Geleen, Born, Munstergeleen, Grevenbicht-Papenhoven, Limbricht, Obbicht, Buchten, Einighausen, Guttecoven, Holtum en Windraak. Zo heeft u een contactpersoon voor uw hele regio.

Aangeboden media

A0 Borden in Sittard-Geleen

A0-displays zijn er in diverse soorten: 2-signs, 3-signs, driehoeksborden en A0-frames. A0-Displays zijn op strategische en drukbezochte locaties geplaatst.

Billboards in Sittard-Geleen

Het allergrootst mogelijke formaat om op te adverteren is een billboard. Door het immense formaat is iedere advertentie goed zichtbaar voor alle weggebruikers.

Abri's in Sittard-Geleen

Abri is het meest gangbare advertentieformaat in de buitenreclame-branche. Overal op straat zie je deze vorm van adverteren terugkomen.

Tarieven

Tarieven om te adverteren in Sittard-Geleen*

Minimale aantal borden: 17

Tarief per week inclusief drukwerk: € 504,62

Aantal vlakken: 34


* De bovengenoemde tarieven zijn vanaf prijzen.

Tarieven Billboards in Sittard-Geleen

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 2 weken

Tarieven Abri's in Sittard-Geleen

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 1 week

offerte

Vraag om een offerte

  • Hidden
  • U kunt ook bellen naar 020-715 0545
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.