Utrecht

A0Media biedt verschillende opties om te adverteren in de gemeente Utrecht. Bereik alle 344384 inwoners van Utrecht door middel van A0 Borden, Billboards en Abri’s. Door ons uitgebreide netwerk en expertise kunt u voordelig buitenreclame inkopen in Utrecht. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u direct een offerte aanvragen. Bel ons op 020-7150545 voor meer informatie.

Wij bieden u voordelige buitenreclame aan in Utrecht. Daarnaast kunt u bij ons adverteren in Haarzuilens, De Meern, Vleuten, Alendorp, Ockhuizen, Stadsdam, Themaat en Veldhuizen. Zo heeft u een contactpersoon voor uw hele regio.

Aangeboden media

A0 Borden in Utrecht

A0-displays zijn er in diverse soorten: 2-signs, 3-signs, driehoeksborden en A0-frames. A0-Displays zijn op strategische en drukbezochte locaties geplaatst.

Billboards in Utrecht

Het allergrootst mogelijke formaat om op te adverteren is een billboard. Door het immense formaat is iedere advertentie goed zichtbaar voor alle weggebruikers.

Abri's in Utrecht

Abri is het meest gangbare advertentieformaat in de buitenreclame-branche. Overal op straat zie je deze vorm van adverteren terugkomen.

Tarieven

Tarieven om te adverteren in Utrecht*

Minimale aantal borden: 15

Tarief per week inclusief drukwerk: € 777,90

Aantal vlakken: 30


* De bovengenoemde tarieven zijn vanaf prijzen.

Tarieven Billboards in Utrecht

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 2 weken

Tarieven Abri's in Utrecht

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 1 week

In de omgeving

Musea in Utrecht

Het Spoorwegmuseum
Museum Speelklok
Universiteitsmuseum Utrecht

Bioscopen in Utrecht

Pathe
CineMec

Hogescholen en universiteiten in Utrecht

Hogeschool Utrecht
Hogeschool TIO

offerte

Vraag om een offerte