Zeist

A0Media biedt verschillende opties om te adverteren in de gemeente Zeist. Bereik alle 62894 inwoners van Zeist door middel van A0 Borden, Billboards en Abri’s. Door ons uitgebreide netwerk en expertise kunt u voordelig buitenreclame inkopen in Zeist. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u direct een offerte aanvragen. Bel ons op 020-7150545 voor meer informatie.

Wij bieden u voordelige buitenreclame aan in Zeist. Daarnaast kunt u bij ons adverteren in Den Dolder, Bosch en Duin, Austerlitz en Huis ter Heide. Zo heeft u een contactpersoon voor uw hele regio.

Aangeboden media

A0 Borden in Zeist

A0-displays zijn er in diverse soorten: 2-signs, 3-signs, driehoeksborden en A0-frames. A0-Displays zijn op strategische en drukbezochte locaties geplaatst.

Billboards in Zeist

Het allergrootst mogelijke formaat om op te adverteren is een billboard. Door het immense formaat is iedere advertentie goed zichtbaar voor alle weggebruikers.

Abri's in Zeist

Abri is het meest gangbare advertentieformaat in de buitenreclame-branche. Overal op straat zie je deze vorm van adverteren terugkomen.

Tarieven

Tarieven om te adverteren in Zeist*

Minimale aantal borden: 15

Tarief per week inclusief drukwerk: € 846,15

Aantal vlakken: 30


* De bovengenoemde tarieven zijn vanaf prijzen.

Tarieven Billboards in Zeist

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 2 weken

Tarieven Abri's in Zeist

Vanaf € 500,- inclusief drukwerk
Periode: 1 week

offerte

Vraag om een offerte